lördag 19 juni 2010


Nu har vi flyttat ut ur butiken på Landsvägen i Sundbyberg. Beställningar som kommer in under sommaren packas och skickas från ett lager. Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka varor varje dag utan postar varor vid ett par tillfällen per vecka. Vi hoppas på er förståelse för detta och önskar er alla en riktigt fin sommar! Nu tar vi lite ledigt och fortsätter till hösten i nya lokaler, för att hålla er uppdaterade, anmäl er till vårt nyhetsbrev!
Kram,
Matilda

onsdag 9 juni 2010

REA REA REA
Vi har sommar-rea i butiken i Sundbyberg! Halva priset på alla barnkläder samt rabatter och erbjudanden på utvalda varor. Kom förbi och fynda!


I morgon, torsdag, är det skolavslutning och vi öppnar kl 12,00. Lördag den 12 juni har vi stängt, i övrigt gäller våra ordinarie öppettider, välkomna!

måndag 7 juni 2010

Dreamy

Man kan vara en stjärna redan vid 4 månaders ålder. Beviserligen. Här söta baby "U" som vann en babyfotografering via Amelia och som var på besök hos oss i fredags.
Kram,
Matilda

tisdag 1 juni 2010

Långväga besök


Strax innan helgen blev vi uppringda av mamma Anna som undrade om vi hade tid för en syskonfotografering i helgen. Anna med familj var på besök i Stockholm och efter Skansenbesöket blev det dags för besök hos russinnet. En laidback kung och en prinsessa med ruter i blev förevigade innan det var dags för familjen att bila tillbaka till Skellefteå igen. Anna driver nätbutiken www.smattochsnyggt.se med tillhörande butik i Gula Villan i Skellefteå. Vi tackar för uppdraget och hoppas att resan hem gick bra! På återseende!
Kram,
Matilda & Tina